networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, September 27, 2012

Nazmi Faiz di FIFA 13 & Kejadian Pelik Sukan Bola Sepak


Bola Sepak merupakan sebuah sukan yang utama di Bumi ini..boleh dikatakan bukan manusia kalau anda tidak pernah menonton siaran perlawanan bola sepak. Apa yang aku ingin kongsikan di sini ialah, anak tempatan kita Nazmi Faiz sudah berada di dalam permainan game FIFA 13..

Berita selanjutnya diperolehi di MYMassa
Inilah contoh anak muda yang boleh kita jadikan idola. Berapa ramai pemain bolasepak asia yang pernah didigitalkan secara teliti dalam permainan popular FIFA ini?!! Kini kita boleh berbangga kerana kita semua boleh merasai pengalaman menjadi Nazmi Faiz sendiri bermain untuk FC Beira Mar di Liga Eropah! 
Dan bagi sesiapa yang biasa main permainan FIFA ini, seseorang pemain dan pasukannya itu dapat dinaik tarafkan menjadi Juara dan Bintang Eropah, malahan DUNIA dengan kepakaran masing-masing! Jadi, inilah masanya untuk mengangkat seorang anak Malaysia sebagai pemain bolasepak terbaik dunia, walaupun hanya dalam maya. 
Apa lagi, jomlah pakat-pakat beli FIFA 13 sebelum kehabisan stok!
Gambar di bawah ini mungkin juga kita boleh kategorikan sebagai antara kejadian pelik berlaku dalam permainan bola sepak di dunia ini yang mana para penyokong tidak mengibarkan bendera Negara, Negeri atau Kelab sebaliknya bendera parti politik PAS

PAS FC ni..kikiki
HE : taksubnya puak ni...

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA