networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Sunday, September 16, 2012

#PRKampus :Bersih Kampus jerit hancur UMNO!!hancur Najib!!


Bertempat diSOGO dan Dataran Merdeka petang tadi, mahasiswa pro pembangkang telah berhimpun dengan misi BERSIH Kampus..perhimpunan td dianjurkan atas kapasiti ingin menunjukkan ketidakpuasan hati mereka kerana pro mahasewel ini acap kali kalah dlm PRK..


Mereka melaungkan hancur UMNO dan Najib kerana beranggapan Najib dan UMNO telah melakukan konspirasi untuk menguasai kampus sejak mereka dalam kandungan lagi..


Mereka sangat sakit hati kerana himpunan Bersih kampus di UM dan UPSI yang lepas telah gagal disebabkan mahasiswa di UM dan UPSI secara menyeluruh telah menolak label Mahasiswa Pro Pembangkang..

Mereka mengugut pemerintah supaya menjalankan PRK dengan adil dan telus sehingga mereka menang barulah dikategorikan adil...


Mereka turut menjerit macam beruk di SOGO telah membuatkan masyarakat takut untuk membeli belah di SOGO..bukan itu sahaja, suara mahasewel ini menunjukkan mereka ini telah didik oleh mak bapak yang taksub berhimpun dijalanan..

Semua benda yang berlaku akan dikaitkan dengan konspirasi UMNO dan Najib..


'Pro Mahasiswa PEMBANGKANG agen pakatan haram'

2 comments:

Prince Righty I said...

Salam Bro.
Kalau aku ni DS Najib, dah lama aku hukum diorang ni... Dahlah maskot buruk macam haram J... muka2 yang berdemo tu pun macam haram J... diorang ni bukan apa, kot-kot terlampau manja disuap sampai susah nak berdikari, bila tak dapat sikit, memberontak macam tu... diorang berdemo pun kat tempat ramai orang sebab kalau ramai orang, kononnya ramailah yg nak join, tapi sapalah nak join kalau keperibadian macam sampah, penampilan pun macam... entah... lepas tu pulak kutuk2 orang yang dah sekian lama beri diorang pendidikan... apa lagi yang diorang ni mahu? Kata bodoh, banyak yang belajar kat UM, UiTM... tapi akal letak kat lutut... Satu lagi, mana Sang Saka Malaya? Dah kene bakor dah? haha... :D

Anonymous said...

Apa lagi lah pembangkang ni nak. Nak tunjuk samseng. Pergi belajar lah dulu kasi habes. Nak tunjuk pandai sgt, kalau betul pandai takpe lah. Last skali jadi alat barbie doll untuk pembangkang. Tak habes2 kacau. Bagus lucut terus dr status blajar tu. Boleh masuk terus politik

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA