networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, September 17, 2012

Video #PRKampus : Bersih Kampus di dataran Merdeka.

Sebelum ini saya ada mengatakan bahawa himpunan Bersih Kampus yang dianjurkan di Dataran Merdeka ialah salah satu program yang diatur oleh pembangkang untuk mempengaruhi Mahasiswa menerima idealisma mereka.
Sigagap merapu...durasi 3:03-4:07
Untuk makluman semua, Mahasiswa Pro Pembangkang telah menang di UM pada penggal yang lepas.kemenangan mereka ini adalah melalui sistem E-Voting.jika pihak Universiti Malaya dikongkong oleh UMNO sudah pasti Pro Mahasiswa Pembangkang ini tidak akan menang pada PRK yang lepas..inilah cara mereka untuk menerapkan kebencian kepada kerajaan kononnya sistem Pilihan Raya Kampus yang akan diadakan di Kampus-kampus Malaysia adalah tidak telus...

Bila mereka menang tiada pula kedengaran bahawa Pilihan Raya Kampus tidak telus..jika benar sistem Pilihan Raya tidak telus makanya kemenangan Mahasiswa Pro Pembangkang di UM pada PRK yang lepas adalah tidak sah.

Artikel BERSIH KAMPUS boleh baca di SINI dan SINI 

Sigemuk merapu..durasi 1:53-2:20
Dibawah ini ialah sebahagian video yang sempat dirakam ketika perhimpunan Bersih Kampus di Dataran Merdeka kelmarin.


Sigemuk ni kata Unit Baru Media UMNO..sumpah aku kata ko pembohong..kahkahkah!!!

Sigemuk Panjat Pagar
Mahasiswa yang terlibat dalam Bersih Kampus semalam adalah mahasiswa yang sama setiap kali Mahasiswa Pro Pembangkang menganjurkan Perhimpunan Bersih Kampus. Salah seorang ialah budak yang pernah memanjat pagar UPSI pada malam tahun baru yang lalu...

HE : Mahasiswa Pro Pembangkang sememangnya biadap...

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA