networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Tuesday, October 30, 2012

Akaun twitter @AnwarIbrahim kena hack? @MadSabu pula nak jadi hero...

Apa hendak jadilah dengan 2 pemimpin ni..sorang syiah sorang pula tak mengaku kaki liwat..

Malam raya kelmarin akaun twitter @MadSabu telah RT akaun twitter Anwar ibrahim yang mengeluarkan status "Saya Gay"..

Kandungan tweet tersebut adalah seperti berikut :

@MadSabu: Astargfirullah, bawak mengucap brader malam2 raya ni... #PRhipokrit ke? RT @anwaribrahim: saya gay!

Melihat akan kandungan tersebut membuktikan bahawa Anwar telah menulis 'saya gay!'..tapi bila aku mencari kandungan tersebut di tweet @anwaribrahim ternyata kandungan tersebut telah hilang..

Di sini mungkin Anwar telah tersalah tulis dan kebetulan @MadSabu RT..kemudian Anwar telah padam...

Mungkin juga akaun twitter Anwar telah di hack ketika ini..setelah dia perasan maka Anwar pn padam..jangan kita lupa bahawa blog pribadi Anwar pernah mendakwa bahawa akaun blog tersebut telah di hack pada Raya Aidilfitri yang lepas..mungkin juga kali ini Raya Aidiladha giliran akaun twitter dia..

HE : "itu macam saya tulis tapi bukan saya!!!" kehkehkeh!!!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 comment:

Anonymous said...

mungkin sebab dia guna password mokhtar, ha ha ha

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA