networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, October 14, 2012

Cacai Kata Daudsu Kibar Bendera 'R'?

Gua dengar heboh puak cacai kata Daudsu kibarkan bendera yang mempunyai logo R sejurus kemenangan Kelantan kepada Selangor tempoh hari..di bawah ni gambar yang dikatakan puak2 mereka...apa pun bagi gua, lu orang sudah besar dan boleh nilai gambar ni betul atau tidak..




Yang atas ni komfem gambar edit tetapi gambar di bawah ini pastinya tidak...

Sorry Pakatan Rakyat...Saya Pilih UMNO


HE : Pilih UMNO...Pilihan Tepat!!!

2 comments:

Anonymous said...

sial betul puak PAS ni.aku nak tengok bola pun tak stim.politik spnjang masa

Anonymous said...

cer hampe tengok kat sini sat.. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151160336818046.461543.215868293045&type=1

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA