networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, October 19, 2012

Gambar Pertemuan Wakil Graduan ISMP Bersama Ahli Parlimen @BarisaNasional @KhaledNordin @Khairykj @PKamalanathan @saifuddinabd

Semalam bertempat di Parlimen, wakil graduan Ijazah Sarjana Muda Pendidikan telah mengadakan sesi pertemuan  bersama beberapa orang Ahli Parlimen dari Barisan Nasional dan pegawai dari KPM..

Seharusnya graduan yang sedang menanti penempatan berasa bersyukur kerana semua ahli Parlimen tersebut memberikan komitmen yang sebaiknya untuk menyelesaikan permasalahan graduan yang masih tidak mendapat tempat di sekolah.

Antara ahli parlimen yang hadir, YB Khalid Nordin, YB Puad Zakashi, YB Kamalanathan, YB Saifuddin, YB KJ dan pegawai dari KPM


HE : Bakal guru kena cool...jangan berdemo macam geng Adam Adli...

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA