networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Wednesday, October 3, 2012

Guang Eng Salah Susun Batu Cacai Kata "Hanya Kesilapan Kecil...."


Inilah tabiat buruk puak cacai pembangkang yang mana akan mengutuk dan maki hamun kekhilafan yang berlaku dalam kalangan pemimpin Barisan Nasional. Isunya remeh sahaja 'Salah Susun Batu', suatu ketika dahulu media di sebarkan dengan 1 gambar yang mana DS Najib Razak tersilap susun batu dalam satu majlis   upacara simbolik pembinaan..

Maka puak cacai yang rakus telah pun membalun perbuatan tersebut ibarat dirasuk syaitan...Kegembiraan mereka tidak kekal lama apabila Allah S.W.T ingin menunjukkan sedikit signal kepada mereka supaya jangan terlalu takbur dan bongkak serta mengeji kesilapan orang lain...

Nah..Lim Guang Eng pemimpin kalipah cacai pula tersilap susun batu..mungkin inilah balasan yang harus ditanggung puak cacai yang terlalu bongkak mengutuk kesilapan Perdana Menteri kita..bila kena kat kita, cacai kutuk bagai sawan gila babi..bila kena kat batang hidung cacai maka mereka menegur cara baik dan  mendakwa kononnya itu satu kesilapan kecil yang tidak dijangka...puih!!!

HE : Allah S.W.T klu nak tunjukkan sekejap je..."Sesungguhnya mereka (cacai) adalah puak yang tidak sedar diri dan takbur kononnya mereka sungguh sempurna"

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA