networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, October 11, 2012

Kerana @NajibRazak : Timb. Pres PAS Rela Makan Babi...


Nauzubillah.bila setan sudah sehidup semati dalam diri puak cacai pakatan haram jadah..babi pun sanggup dimakan demi merelakan diri mereka berjuang bersama-sama DAP...

Kes ini berlaku apabila Timb Press PAS MD SABUNormah berucap dalam satu majlis makan malam bersama DAP dan Guang ENG..dalam ucapannya dia menyebut :

 "Saya lebih rela makan babi bersama Lim Guang Eng dari makan ayam dengan Najib".

"Kami akan hidup mati bersama DAP hingga kita ambilalih Putrajaya."

Apabila mendengar seruan timbalan presiden tersebut maka puak PAS yang berkopiah melaungkan TAKBIR!!!Allahuakbar...

Sehidup semati sampai ambil alih putrajaya je..lepas dah dapat semua mati..DAP satu je hidup...

Teruk dah ni..demi politik..sanggup makan babi...apa kebodohnya..

Bg Md Sabun, PUKI Normah dan BABI Sama level..sebab itu dia merelakan dirinya makan babi dari makan Ayam bersama Najib...

Tunggu jelah nanti SABON boncen ni spin "saya maksudkan AYAM itu PELACUR."kahkahkah....

Bak kata Nik Aziz ;"Allah sudah ampunkan dia..."



HE : SAbu gemok bodoh!!!


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA