networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, October 16, 2012

LHDN KL Digemparkan berita Penemuan 5 Butir Bom siang tadi


Hari ini ,300 perkerja di bangunan Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) Kuala Lumpur, Kampung Attap di kejutkan apabila menerima panggilan dari seorang lelaki yang mengatakan dia tidak sukakan LHDN dan telah meletak 5 butir bom di salah satu pejabat LHDN di tingkat 20 dan 21 bangunan tersebut.

Pihak Polis Daerah Dang Wangi, ACP Zainuddin Ahmad. Mengesahkan menerima panggilan dari seorang Pegawai Keselamatan bangunan tersebut pada pukul 10.11 pagi dan telah menghantar Unit Bom ke tempat berkenaan.

Sebelum Unit Bom membuat pemeriksaan , arahan telah di buatkan supaya bangunan berkenaan di kosongkan bagi mengelak perkara yang tidak di ingin berlaku.

Selanjutnya SINI

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA