networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, October 22, 2012

Nik Aziz Meninggalkan Kuasa PAS jika Meninggal Dunia!!!


Nik Aziz yang dulu lantang memngutuk Tun M suruh berundur sekarang ini sudah terkena satu penyakit kronik yang mana ketulah gila kuasa ibarat orang tidak siuman melanda dirinya.

Mursyidul Am PAS itu membayangkan akan bertanding lagi dalam PRU akan datang walaupun ada suara derhaka dari dalam PAS sendiri menyeru dia berundur. Biarpun apa sahaja desakan yang dikenakan kepada situa ini, comfem dia tidak akan mendegar kerana penyakit gila kuasa sudah menyerap dirinya.


Menerusi temu bual eksklusif bersama portal berita AntaraPos.com, Menteri Besar Kelantan itu menyatakan sedemikian kerana ia disyorkan oleh parti.

Beliau turut menyatakan akan mempertahankan kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Chempaka jika dikehendaki pucuk pimpinan parti.

"Saya tak pernah sebut saya nak bertanding tapi Setiausaha Agung (Datuk Mustafa Ali) dok buat kenyataan dah Nik Aziz wajib bertanding.

"Bila parti suruh bertanding dan saya boleh bertanding, kena bertandinglah," katanya.

Nik Abdul Aziz bergiat aktif dalam politik sejak 1967 apabila mengekalkan kerusi Parlimen Kelantan Hilir yang kemudiannya ditukar menjadi Pengkalan Chepa selama tiga penggal.Dahulu puak pembangkang menggunakan label Undur Mahathir Negara Ok (UMNO) seolah-olah mahu membuktikan bahawa Mahathir sudah tidak layak untuk memimpin. 

Paku dulang paku serpih...mengata orang dia yang lebih..itulah sikap pembangkang yang suka mencari kesalahan BN..dahulu mereka mengutuk calon-calon tua dari dalam BN selarang mereka pula banyak membela orang tua yang tak sedar diri...

Bukan itu sahaja, dahulu pun BN dilabel dengan gelaran parti anak beranak yang mana mereka mendakwa BN mengamalkan kuasa nepotisme...Kekuasaan Allah memang tidak boleh disanggah yang mana semua gelaran tersebut memakan diri mereka semula...HE : Pembangkang parti Hina...

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA