networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Friday, November 9, 2012

Anak Pemimpin PKR Bergambar Arak Rupanya Azmin Punya Anak

Sebelum ini, MyMassa mendedahkan bahawa ada sekeping gambar anak pemimpin tertinggi PKR bergambar bersama arak...hari ini My Massa telah mendedahkan siapa individu di sebalik gambar tersebut..Baca selanjutnya cerita di bawah: 

Minggu lepas Rafizi mula bermain kotor dengan menyerang keluarga pemimpin UMNO. Sebagai balasannya, MyMassa dedahkan gambar ini.

http://mymassa.blogspot.com/2012/11/gempar-gambar-anak-lelaki-pemimpin.html
Cukup seminggu MyMassa keluarkan gambar anak pemimpin PKR dengan botol arak. Wajah anak pemimpin ini ditutup.

Apabila MyMassa keluarkan gambar di atas, maka ramailah pencacai pembangkang yang menyerang blog ini kononnya MyMassa ambil gambar orang lain tetapi tuduh sebagai anak pemimpin mereka.

Kali ini MyMassa tak perlu selindung lagi. Semalam, Rafizi masih lagi bercakap pasal anak pemimpin UMNO. Khas untuk pembaca MyMassa, saksikan gambar ini.


Kalau tak percaya, boleh tengok gambar anak muda ini dengan ibunya, Shamsidar.


Ini baru satu daripada berpuluh-puluh gambar Anak Azmin tak kira yang lelaki atau perempuan sedang berjoli. Kalau PKR masih main kotor, MyMassa juga akan menggunakan taktik yang sama dengan mereka.

Harap Azmin Ali tak marahkan kami para blogger. Rafizi yang mengajar kami supaya serang keluarga pemimpin. Kalau nak marah, marahkan si Rafizi tu.

*Berani tak Pemuda PAS nak tegur kemaksiatan anak pemimpin PKR? SINI!!!

HE : Sesungguhnya mereka menutupkan sebelah mata jika kemaksiatan berlaku dalam keluarga mereka kerana mereka dididik untuk mencari kesalahan orang lain...golongan ini ialah golongan munafik

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA