networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, November 7, 2012

Anwar Konar U-Turn Najib Pula Disuruh Bertanding Di Kawasan Hadi


Serius dah tak ada isu puak cacai haram jadah ni..dah tak ada ruang untuk jatuhkan Najib Razak kali ini Pak Sheikh pula bersuara busuk untuk mengugut Najib pula bertanding di kawasan Hadi Awang...

Dia ni bebal ke apa...Hadi yang rela nak bertanding di Pekan kalau dibenarkan PAS..Pak Sheikh pula spin konar U turn arahkan Najib pula bertanding di kawasan Hadi...

Di sini je kita dah nampak yang Anwar memang suka SPIN dan King untuk PAS yang mana berani mengarahkan Najib pula bertanding di kawasan presiden PAS...Hadi yang rela betanding di Pekan Anwar pula arahkan Hadi bertanding dengan Najib di Kawasan Marang.
Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini mencabar Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak untuk bertanding di kawasan Parlimen Marang di Terengganu pada pilihan raya umum akan datang. 
Menurut Anwar, perdana menteri seharusnya bertanding di kawasan Parlimen Marang yang kini disandang Datuk Seri Abdul Hadi Awang setelah presiden PAS itu menawarkan diri untuk bertanding di kawasan Parlimen Pekan di Pahang yang disandang Najib. 
Ditanya sama ada Abdul Hadi pasti bertanding di Pekan, Anwar yang ditemui di lobi Parlimen, berkata: "Kami belum membincangkan perkara itu, beliau (Abdul Hadi) kata akan tunduk kepada keputusan PAS, jadi tunggu keputusan parti." 
Sebelum ini Abdul Hadi dilaporkan berkata beliau akan bertanding di mana-mana kawasan yang diminta parti termasuk untuk kerusi Parlimen Pekan. 
Najib semalam berkata beliau tidak fikir Abdul Hadi akan bertanding di kawasan Parlimen Pekan.

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA