networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, November 24, 2012

Cai Kantoi Lagi Fitnah FELDA!!!Sebarkan!!!


Puak cacai tak habis-habis mahu memburukkan FELDA. Dahulu mereka kata FELDA akan bankrup tetapi apa yang sebenarnya terjadi FELDA masih mampu memberi 'Durian Runtuh' kepada peneroka..

Adalah amat mustahil jika sesebuah institusi yang dikatakan akan Bankrup tetapi masih mampu memberi bonus mahu pun durian runtuh..

Baru-baru ini pembangkang mengatakan FELDA menghantar minyak ke Israel..Di sini aku ingin kongsikan sedikit maklumat yang diperolehi daripada FB Anti Bersih:

"FELDA tidak terlibat dalam penjualan minyak sawit ke Israel kecuali penjualan ke Palestine yang mana pesanan minyak sawit itu perlu melalui pelabuhan Ashdod, Israel memandangkan Israel mengenakan. sekatan embargo laut, darat dan udara ke atas Palestine. Lantaran itu, kargo muatan itu diangkut menggunakan jalan darat Israel kepada penerimanya iaitu Ajjawi Commercial Stores Company yang berpusat di Nablus, West Bank Palestine...

ada fakta bercanggah, boleh kongsi...puak cacai mmg suka buat fitnah..."

HE : Pembangkang akan fitnah dan terus memfitnah...inilah sikap mereka...ayuh tinggalkan Pakatan Beramai-ramai..BN tetap terbaik!!!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA