networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, November 3, 2012

Cara terbaik promosi harta PR dengan memusnahkannya sendiri...#PRHipokrit


Nak tergelak aku mendengar berita lori sebesar 10 ekor gajah milik DAP cauvanis hilang dari pandangan mata...berita tersebut telah disiarkan oleh blog MIM sini...
Sebuah lori Parti Tindakan Demokratik (DAP) dicuri awal pagi tadi di Johor Bharu, Johor menurut laman web berbahasa Inggeris, The Star Online sebentar tadi. 
Lori tersebut yang diletakkan di hadapan sebuah kedai kopi di Taman Tunku Aminah, Skudai dipercayai dicuri sekitar jam 4 pagi ketika pemandunya sedang tidur di kawasan berhampiran.
Rakyat biasa bolehlah percaya kononnya lori tersebut benar telah hilang...tapi tak semua orang percaya..kalau kita lihat memang taktik dan cara Pakatan Haram untuk mempromosikan sesuatu benda yang baru dengan taktik memusnahkan sendiri..

Laporan yang diterima, lori tersebut telah hilang sekitar 4 pagi di kedai kopi Taman Tunku Aminah, Skudai..sewaktu kejadian berlaku, pemandunya tidur dikawasan berhampiran...

Pihak yang harus dipertanggungjawabkan ialah pemandu lori tersebut kerana meletakkan kenderaan sebesar gajah itu merata-rata...tapi tidak...dasar pakatan haram jadah..mereka seboleh-boleh akan menyalahkan musuh poilitik mereka iaitu BN.

Ini buikan pertama kali mereka lakukan perkara seperti ini..dahulu pun lori milik Khalid Ibrahim telah disimbah cat dan dipecahkan cermin..bila kejadian ini berlaku...mereka seboleh-boleh menuduh gengster UMNO yang lakukan...

Kereta Anwar di rosakkan UMNO juga disalahkan...kereta orang awam yang mengikuti ceramah PAS dirosakkan UMNO juga disalahkan walaupun ketika itu Unit Amal PAS yang bertugas...

Inilah taktik jahat mereka..memusnahkan hak mereka sendiri dan menuding kepada UMNO dan BN yang lakukan...

HE : cukup-cukuplah memusnahkan barang sendiri untuk tuding jari kat orang lain tu...rakyat bukan bodoh...

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA