networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Saturday, November 17, 2012

Doa UMNO Untuk PAS/Pakatan Rakyat..ayuh AMINKAN!!!



Al-Fatihah..."Ya,allah ya tuhanku..kau ampunilah dosa-dosaku, kedua ibu bapaku, guru-guruku...kau berikanlah taufik dan hidayahmu kepada umat PAS..walaupun mereka mendoakan 'kuburkanlah' UMNO BN..tetapi tidak sesekali kami mendoakan mereka sebegitu...sesungguhnya kami sedar UMNO itu bukan agama tetapi kita berperang dasar dan fahaman idea...tidak sesekali kami mempermain ataupun mempergunakan agama sucimu ya'allah....amin ya rabbal alamin."
"PAS mendoakan kehancuran UMNO. Tak apa lah. Orang UMNO tetap mendoakan kesejahteraan ahli-ahli PAS walaupun berbeza politik." - YB Khairy Jamaluddin
Taubatlah saudara ISLAMKU...


Doa untuk hancurkan UMNO didoakan bermula 1957 lagi. Tetapi Allah terus memelihara UMNO kerana roh yang ad pad UMNO. Yang pasti sehingga sekarang PAS masih gagal dan kemungkinan doa hancur tadi akan kembali pada PAS. Bila melihat doa tadi ambo dan kelurga ambo makin jauh dan jauh dari PAS. Anda tahu sebabnya kenapa.fikirkan....

5 comments:

Anonymous said...

takpa UMNO...jangan sedih jangan putus asa. kita menten kool saja.teruskan berkhidmat untuk rakyat. buat kerja dengan baik dan amanah. insya-allah berkat. Allah maha mengetahui semuanya.

Anonymous said...

kami hormat semua org2 alim ulamak yg menganggotai PAS tp ade sesetengahnya terlalu taksub sampai mendoakan kehancuran untuk parti politik yg lain.agama islam sendiri menyuruh kita mendoakn yg baik2 untk org lain.wlupn kita berbeza fahaman tp kita msh dihubungkn dgn hubungan saudara sesama islam.bersaing secara baik...

Anonymous said...

tak apalah golongan Umno sekalian...
orang Umno malas nk buat solat hajat..
nk berdoa lagilah malas.. sekali sekala je berdoa.. selalu dok pegi jmpa bomoh je.. syirik.. doa orang Umno mana nk dimakbulkan Allah.. orang Umno sebenarnye takut dan risau dengan doa orang Pas ni.. kalau la dimakbulkan.. apa jadi dengan orang Umno sekalian???

Anonymous said...

bodohnya anon penyapu kat atas ni! ko mau tau org umno tak buat solat hajat? org umno bukan riak nak tayang2 solat! ada masjid sanggup solat kat kaki lima kononnya zuhud tapi klu berjalan mesti nak naik keta besar mcm alphard, ofis mau ada air-cond, rumah mau ada lcd tv & astro, pendek kata serba serbi mau grand lah.. betul munafik punya kaum! penjahanam agama! ptuihhhh! jijik aku!

Anonymous said...

terasa hati sungguh Umno kt atas nih.. maknanye btul la tu.. Orang Umno x semayang.. puasa pun x mnunjuk gak sebab memang x puasa pn..
orang Umno klau brjalan mesti mau naik keta besar mcm alphard; duit rasuah.. ofis mau ada air-cond; tmpat mntak rasuah.. rumah mau ada lcd tv & astro; duit politik wang.. pendek kata serba serbi mau haram punya lah.. duit haram rasuah.. betul perompak punya kaum! penjahanam melayu! ptuihhhh! jijik aku!

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA