networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Tuesday, November 6, 2012

Fakta!!! Lebih Ramai Kanak-Kanak Suka @NajibRazak berbanding @AnwarIbrahim

Tengok dari gambar dah tau yang kanak-kanak kecil lebih ramai sokong PM Najib Razak berbanding Nuar...

Kalau nak ikutkan hati memang aku malas nak sentuh isu bogel Anwar..tp apakan daya dia tidak akan mengaku...walaupun ia tetapi dia pandai tipu rakyat kononnya dia dikhianati...

Najib yang difitnah macam-macam tetap cool dan tak pernah melompat biarpun difitnah membunuh Altantuya dan skandle Karpal Selam...

HE : Sedarlah bahawa Pakatan belum ada pengalaman memerintah negara...ini fakta...jika kita beri undi kepada Pakatan ibarat kita perjudikan nasib negara dan anak kecil ini..

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA