networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Sunday, November 18, 2012

Fesyen Wanita Umat Akhir Zaman...

1) Tudung Nasi Lemak


Memakai tudung tapi menayangkan bukit dengan sengaja untuk tatapan percuma. Inilah namanya tudung bukit kerana menampakkan bukit..tak kiralah apa saiz bukit,..perempuan macam ini akan tersenyum melingas kerana dapat menarik perhatian mata lelaki memandang bukitna...

Kalau orang awam diberi lihat bentuk bukit percuma kesianlah kat suami tu...menjatuhkan maruah suami jer...seolah-olah menyamaratakan taraf orang awam dengan suami..nauzubillah...

2) Tudung Muslimah dan Gaya Wanita Sejati


Wanita harus menjaga tatasusila...jaga maruah suami, anak-anak mahupun ibu bapa bagi yang belum berkahwin..gambar di atas ini ialah contoh muslimah sejati yang harus dijadikan tauladan...

HE : Sekadar renungan dan ingatan bersama...selamat berhujung minggu...

4 comments:

Anonymous said...

nurul izzah ke tu?

Anonymous said...

Hahaha...agak2 nye?

Anonymous said...

ok fine x kesah laa ko nk tunjuk tudung mcm tu...
http://4.bp.blogspot.com/-7i8bJDYzx-U/T_VYRUhv7EI/AAAAAAAAC4A/91nQzZGlFUw/s1600/tudung-pelik-1.jpg

tudung mcm ni boleh plak kn...islam sejati konon...

blah la dgn politik ko tuh

akai tarak

http://www.therocket.com.my/en/wp-content/uploads/2012/02/Datin-Rosmah-Mansoor.jpg

ini mcm ka pemimpin islam sejati?

talk to my leg laa..
nk kate pegi skola tp ckp mcm x pegi skola

Anonymous said...

isteri2 pemimpin BN dedah rambut & buah dada pastu pakai ketat kau tak nak tegur pulak? dasar blogger ni buta hati. bape eh BN bayar kau? mesti masyuk ni. haha

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA