networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, November 30, 2012

@JamawiJaafar 'Sindir' Lajim Ukim Kerana Keluar #UMNO...?


Jamawi Jaafar semalam telah melabelkan mana-mana ahli politik yang keluar parti dari UMNO ialah satu penghijrahan yang tidak memberi apa-apa manfaat. 

Penghijrahan adalah perkara biasa yang berlaku dalam politik. Hijrah dari baik kepada yang lebih baik seperti TRANSFORMASI yang dilakukan oleh DS Najib Razak dalam Barisan Nasional


Mana-mana parti ahli politik yang keluar dari UMNO sebenarnya adalah individu yang kecewa dan tamak kuasa. Tak yah citer jauhlah..tgok Anwar Ibrahim jer..dulu dalam UMNO bagai gila 'babi' sokong Melayu dan membantai DAP..

Tapi sekarang..MELAYU pula dibakul sampahkan.

Steadylah Jamawi!!!


Pesanan JAMAWI : Kepada mana-mana anak muda yang berminat untuk menyertai persembahan PEMUZIK JALANAN (Buskers BN Youth Music) boleh datang ke KLCC pada 22 Disember ini bermula 10 pagi hingga 7 malam...

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA