networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, November 1, 2012

Jersi Pemain Malaysia Piala AFF Berharga RM 1,000 Sehelai


Gambar di atas ini dikatakan akan menjadi design bagi Jersi Malaysia yang akan dipakai ketika  Piala AFF. Berwarna Kuning merupakan Home dan biru Away..Ramai yang mempertikaikan kononnya design Jersi Malaysia hasil ciptaan Nike pada kali ini tidak cantik..

Tahukah anda bahawa Jersi yang dikatakan tidak menarik itu berharga RM 1,000 bagi seorang pemain yang akan menyarung jersi ini ketika kejohanan AFF akan datang..

Jersi ini khas untuk pemain Malaysia yang mana menggunakan teknologi canggih dan telah diuji kekuatan dan keringanan sebelum dipakai pemaian.

Jangan risau..harga Rm 1,000 untuk jersi ini hanya untuk pemain sahaja...jika anda mahu mendapatkannya di pasaran sediakan RM 300 dalam tangan dan RM 50 untuk gred AAA...hihihi

Seperkara lagi, aku harap pihak FAM meletakkan logo FAM dibawah bendera Malaysia..baru nampak keunikan tersendiri..Bendera Malaysia ada..Logo FAM pun ada...amacam FAM?kita boleh lihat design Jersi bagi negara Matahari terbit ini yang mana meletakkan bendera Jepun di atas dan JFA dibawahnya...


HE : Design Jersi hanya estetika..kita mahukan KEMENANGAN!!!itu yang harus kita pertahankan!!!

3 comments:

Anonymous said...

Macam t-shirt yang DIGI bagi free je design dia.

Mohamad Aeffiza,Office Technology said...

Gred AAA pun Gred AAA..janji jarsey malaysia.berharap ada siaran kat tv1 dan tv2.terbaik...

Mohamad Aeffiza,Office Technology said...

Gred AAA Pun Gred AAA.Janji Jersey Malaysia.Harapa Piala AFF nanti ada siaran kat tv1 dan tv2.terbaik.... saya sokong kalau dapat letak logo FAM sekali.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA