networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, November 30, 2012

Morsi bONEKa IMF?!!!Signal untuk Pembangkang!!!



Kalau saudara tengok betul-betul, fikir dan perhatikan situasi politik Mesir. Saudara akan tengok sebenarnya Morsi kena ikat dengan IMF. Kenapa fraction tentera, perundangan dan dunia korporat seolah-olah menentang Mosri? Lagi satu, kalau saudara perhatikan, setakat nak sign check pun nak kena minta kebenaran Christine Lagarde?

Saudara tahukah negara yang baru sahaja bebas daripada peperangan, mereka nak tak nak kena mintak pinjaman daripada IMF untuk bangkit kembali, dan Mesir tak lepas daripadanya kerana "revolusi rakyat" yang berlaku.

P.S: "Kerajaan yang berdiri di atas tiket demonstrasi, akan dijatuhkan melalui demonstrasi juga." Tun M. - Helmi Affendy

SUMBER : FB ANTI BERSIH

HE : Inilah yang cacai PR mahukan di Malaysia..lakukan huru-hara..nanti bila dah perintah boleh pinjam kat bapak Pinjaman IMF..kahkahkah

1 comment:

Anonymous said...

bull shit the writer. You never know what is happening there. Do the analysis completely. Never be a stupid moron with this type of statement. It is showing that, you as the UMNO's voice of blogger do support Hosni Mobarak. Yeah the same style of regime.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA