networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, November 5, 2012

PAS benarkan bergambar dengan ARAK?


Salah ke bergambar dengan arak?dalam Islam salah sbbnya ia telah menimbulkan syak wasangka kepada sesiapa sahaja yang melihatnya..

Tapi jangan kita lupa..di Malaysia ia tidak salah kerana umat pembangkang khususnya dari PAS tak pandang itu dari sudut agama tapi mereka pandang dari sudut politik...

Heboh kelmarin ada gambar anak pemimpin tertinggi PKR didedahkan oleh http://mymassa.blogspot.com yang mana mengatakan hal ini..

Apa ada hal..dalam PAS sendiri ada pergi majlis umat DAP yang ada dihidangkan minum Carlsberg...bagi umat PAS itu tak apa kecuali UMNO sahaja tak boleh..

Jika UMNO bergambar dengan arak hebohlah umat PAS mencari hadis untuk balun kita..

Terus terang aku kata wajah umat PAS sekarang penuh dengan dendam kesumat kepada saudara seislam UMNO...ada sesiapa nak nafikan?HE : kalau ada ANUgerah parti munafik..PASlah paling layak!!!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA