networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, November 18, 2012

PAS 'Dajjal' Gila Kuasa Doakan Kehancuran Umat Islam UMNO....


Dalam masa seluruh umat islam mendoakan keselamatan masyarakat palestin dari kekejaman serangan dari rejim zionis israel.... Parti islam pas melakukan solat hajat dan mendoakan kehancuran umno dan barisan nasional di kota baru semalam... Demi merealisasikan impian mereka ke putrajaya...

Parti islam ini semakin mengelirukan ..apa yang ada dalam pemikiran mereka hanyalah ingin berada di puncak kuasa bersama-sama rakan 'tidur sebantal ... Mimpi lain-lain' mereka...

Sepatutnya ada peluang berkumpul begitu panjatkan doa memohon keselamatan rakyat palestin khususnya saudara seagama di sana.... Jelas agenda politik menjadi suatu yang lebih penting dari segalanya.

P/s: Jauh sekali jika nak dibandingkan dengan Nabi SAW yang tidak mendoakan kecelakaan kepada musuh Islam semasa Baginda ke Taif. PAS adalah parti, ISLAM itu agama. PAS sudah sesat. -FB Anti Bersih 

Rakaman PAS 'Dajjal' Doa Kehancuran Umat Islam UMNO...


Sedih dan malu menonton rakaman doa solah hajat Perdana yg dihadiri ribuan Pendokong PAS yg mendoakan secara khusus agar Allah melaknat dan menjahanamkan UMNO-BN. Yang jelas ini bukan pendekatan Islami dan amalan yg diajar Nabi SAW.

Bukankah lebih baik didoakan agar Allah memberikan hidayah dan Petunjuk kepada sesama Islam kalaupun benar sebagaimana yg didakwa UMNO menyeleweng dan zalim, sebagai mana yg diajar Nabi SAW. Bahkan dalam satu Hadis Nabi SAW menegaskan: 
” Sesungguhnya seorang hamba bila melaknat seseorang nescaya laknat itu akan naik ke langit kemudian menutup pintu pintu langit di bawahnya, lalu turun ke bumi menutup pintu pintu yang lain, kemudian mengambil tangan kanan di tangan kirinya, apabila tidak memenuhi sasarannya, ia kembali kepada orang yang dilaknat dan jika tidak boleh ia akan kembali kepada orang yang melaknatnya.” (Hadis Riwayat Abu Daud) 
Dalam satu Hadis lain disabdakan ” Tidaklah para pelaknat itu dapat jadi penolong dan saksi di hari kiamat.” (Hadis Riwayat Muslim dan Abu Daud) 
Moga Allah memberikan Taufiq dan Hidayah pada kita semua. Malulah pada orang bukan Islam yg menyaksikan sesama Umat bertelagah dan mendoakan kelaknatan kepada saudara seIslam sendiri. - DR ASYRAF WAJDI DUSUKI

2 comments:

Mackshinoda Akira said...

Syabas...Info² ini terbaik tuan/puan/cik...mohon pautkan saya dalam blog tuan :)
http://daengselili.blogspot.com/

*saya kini sudah pautkan blog tuan/puan/cik di blog saya..terima kasih..

Harapan Esok said...

tq..sudah dipautkan..slm perjuangan!!!

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA