networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Wednesday, November 21, 2012

#SaveGaza Cristiano Ronaldo Lebur Kasut Emasnya..Israel Bangsat!!!


Disaat umat Islam dan masyarakat dunia mengutuk serangan Israel terhadap Gaza, kita pula di Malaysia asyik dengan politik negara sahaja. Saling memurtadkan sesama Islam, Makan McD, Makan KFC, Minum Nescafe dan macam-macam lagi menyokong produk Israel...

Kelmarin Cristiano Ronaldo yang bukan beragama Islam sanggup meleburkan kasut Emas miliknya untuk membantu saudara Islam kita di Gaza...Inilah namanya misi kemanusiaan, tidak kira agama, bangsa dan negara kita tetap bantu..

Bukan macam Nik Aziz, kerjanya tau nak memurtadkan orang ISLAM dalam UMNO...jangan jd mcm Ustaz Azhar Idrus, Minum nescafe produk yahudi..aku cukup kesal bilamana ada rakyat kita berebut beger free McD..dah mcm orang kebulur plak..di negara barat pun kutuk dan boikot McD kita pula terhegeh2 makan produk mereka..

Inilah ajaran PAS...

Cristiano Ronaldo Lelong Kasut Emas Demi Gaza: Konflik Israel dengan Palestin yang berlangsung di Tebing Gaza telah menarik perhatian pemain bola sepak terkenal, Cristiano Ronaldo hingga beliau sanggup melelongkan anugerah paling bermakna dalam karier bola sepak, iaitu Kasut Emas dengan harga mencecah 1.4 juta Euro atau RM 5.5 juta. 
Bekas pemain Manchester United yang kini dalam pasukan Real Madrid ini berhasrat menggunakan wang hasil lelongan bagi membantu Palestin membina beberapa buah sekolah yang hancur dibom rejim Zionis Israel
Anugerah Kasut Emas diterima oleh Cristiano Ronaldo pada tahun 2011 selepas dia berjaya menjadi penjaring gol terbanyak bagi La Liga dengan jumlah sebanyak 40 gol
Baca selanjutnya di SINI 

1 comment:

athirah radzi said...

Seriusly. Tak perlu kot dalam puji2 someone, nak mkutuk org lain. Korang ni dah tua, tunjuk la contoh baik sikit dkt kami yg remaja. Bagai2 doe

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA