networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, November 25, 2012

Ustaz Azhar Idrus 'Bodoh' Ajak Malaysia Berperang


Inilah puak cacai Pembangkang...siapa yang tak kenal dengan Ustaz Azhar Idrus yang terkenal dengan menyebut BODOH dalam ceramahnyakan...tapi kali ini aku pula nak kata dia bodoh...

Mesti juak2 cacai marah gila kat aku sebab cakap Ustaz dia bodoh..tapi memang bodoh pun..boleh pula kata Malaysia perlu hantar JET ke GAZA...rosak-rosak..inilah contoh yang kita akan rasa bila PR memerintah..

Pantang ada peperangan diluar negara abis semua tentera Malaysia dikerah untuk berperang..kesudahnnya Malaysia pula dilabel negara yang mengancam dan peratusan untuk diserang akan tinggi...jangan fikir kita serang negara orang dan negara kita tidak akan diserang..jika kita mengikut apa yang Ustaz Bodoh ni kata comfem negara akan rugi dari kos ketenteraan...

Kita beli JET untuk pertahanan negara dan bantu misi kemanusiaan..kalau dah ketahap nak p berperang tu agak-agaklah...

6 comments:

Anonymous said...

tak ada yang rugi untuk membantu umat islam yang lain, mati syahid.. insyaAllah

Anonymous said...

minta maaf dlm bab ni ak xnk sokong statement admin...lain2 sokong klu hal ni admin nk ptikai..sushla

Anonymous said...

ko takut ke brperang???

Anonymous said...

yang mati syahid tu askar kite...yang nanti kalau kene jajah,kene khianat,kene bom anak cucu kite...yang cakap tak ade rugi mati syahid tu tak pikir pasal orang lain ...macam budak tadika...nak cakap bodo...busuk-busuk orang kite jugak...tolong la pikir ya...yang cakap takot berperang tu ala setakat selalu main game online tak payah la...

Anonymous said...

ape la ustaz nie...kadang fikiran dia lari sikit dari logik kan...macam fikiran anak kecil yang sedang bermain jet kertas...cakaplah buat solat hajat ke,doakan keamanan palastin(jangan la doa cam pas..ko ko je yang dia tau)...ALLAH tu lebih berkuasa daripada 16 jet malaysia.....

this is for ustaz kat dalam gamber tu...for your imformation..jet2 yang dipamerkan di persembahan merdeka adalah jet2 latihan dimana tidak berpeluru and dah nak rosak...tolong la google sikit sebelum buat tweet bodo okey :D

Anonymous said...

patut nya ostad unta ni dihantar pergi ke gaza tu, tak payah nak suruh orang lain, diri sendiri buat?? setakat pandai cakap?? aku pun boleh, bodoh punya ostad lembu

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA