networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, November 24, 2012

YDP PAS 'Rembat' Duit FELDA Juga...


Betapa mulianya pemerintahan yang ditadbir Barisan Nasional apabila tetap memberi durian runtuh FELDA kepada YDP PAS 'sekor' ini walaupun Pembangkang menaburkan berbagai-bagai Fitnah kepada FELDA..

Macam ini pun masih mengatakan kerajaan Kejam!!!Kerajaan BN memberi BR1M tanpa mengira fahaman politik tetapi puak JUMUD Haram Jadah ini pula bukan nak berterima kasih tapi mereka berkata "Kalau ore PAS tak amek BR1M, duit Kerajaan ni nanti Orang UMNO amek BR1M"..

Lihatlah cara mereka berfikir..apa yang tak kena ada saja nk salahkan UMNO..walhal mereka langsung tak sedar diri mereka kolot bodoh..

Bukan setakat menyalahkan UMNO sahaja..mereka dengan lantang mengatakan Orang ISLAM menyokong UMNO Murtad dan doakan orang ISLAM UMNO Hancur...Perjuangan PAS bukan kerana Agama tetapi menggunakan agama untuk menyalahkan UMNO..itu sahaja..tak lebih dari itu...

Pembangkang fitnah FELDA jual Minyak kepada ISRAEL..SINI

HE : PAS Jumud..PAS Gilo...kehkehkeh

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA