networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, December 28, 2012

#ANAK BABI Mana Ni Mengkristiankan Orang ISLAM?

Gelagat ANAK BABI
Kalau sudah namanya ANAK BABI memang perangai macam BABI...tak ada otak...orang Islam disamakan dengan Kafir Kristian..malah lebih berat lagi yang mengamalkan perbuatan menyembah Patung ala Kristian...

Inilah puak Oren PAS si ANAK BABI...entah apa tujuan mereka pun aku tak tahu sampai membawa patung muka Isa Samad seorang Islam yang disalib...

Inilah politik babi yang tidak bertamadun..orang ISLAM yang waras bukan begitu tindakannya...memang layak digelar ANAK BABI..malah mungkin lebih hina dari ANAK BABI....

Cuba kalau muka Nik Aziz di salibkan...pasti puak PAS marah gila babi....

Muka-muka ANAK BABI!!!

Dalam perhimpunan ANAK BABI tadi, ada juga yang mengedarkan pemplet agensi mencari jodoh...ape dah...boleh pula kaut duit macam tu...lebas dah join boleh beli UBAT KUAT....


HE : Gelagat ANAK BABI menyembah SALIB!!!bodoh tak ada otak!!!


SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA