networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Thursday, December 6, 2012

Apa Kaitan The Red Worrior & PAS?


Jawapan dia... XDER KAITAN APE2!! seperti biasa, mereka hanya reti menangguk di air keruh! gula2kan rakyat dgn beri cuti, beri gnjaran kpd pemain slps TRW merangkul gemilang. dan secara xlangsung rakyat nampak seperti mereka ambil berat psl TRW, mereka berbakti kpd TRW. watdafak!!

Masih kah kalian ingt semasa pasukan TRW masih trumbang-ambing mncari arah? mana krajaan negeri Kelantan masa tu?! mana?! lngsung mereka xambil peduli! tp bila Tan Sri Anuar Musa ambil alih dan dgn susah payahnya membina kmbali pasukan Kelantan shingga mncapai gemilang, baru lah timbul muka2 parasit ini dgn mengadakan majlis2 meraikan pemain, memberikan cuti umum kpd rkyat, mnghadiahkan gnjaran berupa rumah kpd apek, umrah kpd pemain2 dn beberapa ganjaran lain. dan rakyat2 yg dah 'totok' dgn PAS pun trmakan umpan dan mnganggap kerajaan negeri juga memainkan peranan penting dlm pembangunan bolasepak Kelantan... puiii!!!!

Tahukah kalian diawal2 pembentukan TRW dulu Tan Sri trpaksa memohon kpd UMNO dana utk KAFA selepas permohonan mereka kpd PAS Kelantan lngsung xdi endah?? dan hasil bantuan UMNO sbnyk 2 jutalah TSAM membina pasukan. dan UMNO skali lg memberi bantuan sbyk 1.2 juta. dan UMNO juga lah yg memberi peruntukan utk scoreboard elektronik di SSMIV. dan lg skali sbanyak 1 juta. cer kire brape byk UMNO dah bantu TRW... PAS??!!!

PAS hanya tahu kutip 20% hasil dr jualan tiket yg mana kita semua tahu, purata setiap prlawanan blh dikatakan stadium sntiasa penuh. cer kire brape PAS dapat free2! itu blm masuk bayaran utk sewa stadium lg dan tax utk lain2 lg! sheezy....

Memang xberdosa utk mngatakan krajaan Nik Aziz memang sebuah krajaan yg xbrtanggungjawab! cuma pandai mkn hasil dr susah payah pihak lain.. Kesian TSAM. Hasil penat lelah beliau dn jawatankuasanya membina pasukan, Nik Aziz dn ank2 buahnya pula yg tuai hasil...

Ada yg bilang, JGN POLITIKKAN SUKAN. Sape yg start dulu?! Bukan Nik Aziz dan BACA SELANJUTNYA


  SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.

COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

1 comment:

Anonymous said...

Visit Freemalaysiakini2.com No subscription needed.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA