networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, December 21, 2012

Cukai Pintu Selangor Bakal Naik 10 Kali Ganda... #PenipuRakyat !!!

"Cukai Pintu Naik Banyak ini Munasabah ma..wa tarak campur"
Tahniah aku ucapkan kepada rakyat Selangor apabila negeri anda dibawah pemerintahan Pakatan Rakyat sangat berkalibel dan efektif...semua benda harga kasi TURUN..

Yelahkan BN Barang Naik...PR semua Barang turun...puih!!!

Barang Turun itu hanya dimulut tetapi realitinya PR itu adalah Penipu Rakyat yang sangat kejam lebih kejam daripada Yahudi Laknatullah? ya ka??

Untuk maklumat semua pengundi tegar Pakatan Rakyat, Cukai Pintu di Selangor bakal dinaikkan sehingga 10 kali ganda....Sebut pasal Cukai Pintu sudah tentu ianya dibawah tanggungjawab Pihak Berkuasa Tempatan yang mana Kuasa dan Autoriti adalah dibawah kerajaan Pakatan Rakyat...
Tan Sri Khalid Ibrahim sebelum ini mengeluarkan kenyataan yang mengelirukan apabila menyatakan kenaikan mendadak cukai pintu di kedua-kedua kampung Kg Melayu Subang dan Sg. Buloh sebagai munasabah namun mengumumkan penubuhan satu lagi jawatankuasa untuk mengkaji semula kadar itu.

Penubuhan jawatankuasa oleh Khalid juga bercanggah dengan dakwaan beliau sebelum ini bahawa kenaikan cukai pintu itu diputuskan oleh kerajaan persekutuan dan beliau tidak akan masuk campur.

Khalid sebelum ini mendakwa isu kenaikan cukai pintu bukan di bawah bidang kuasa kerajaan negeri tetapi ditetapkan oleh Jabatan Penilaian dan Pengurusan Harta (JPPH).
Sejak bila meh kerajaan Persekutuan cmpur tangan pasal cukai Pintu ni?

Inilah realiti puak cacai makan dedak..bila dah kantoi semuanya nak salahkan BN....cubalah mengaku diri tu bodoh...

Rakyat Selangor dirudung malang apabila cukai taksiran telah meningkat sebanyak 7.5% untuk tahun 2013....

Khalid Ibrahim mengumumkan bahawa kenaikan Cukai 10 kali ganda bukan dibawah tanggungjawab kerajaan negeri...kahkahkah!!!!HE : Undi PR...anda menyokong PENIPU RAKYAT!!!


SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA