networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, December 9, 2012

Gangster Pembangkang Spray AES
Akhirnya kantoi juga tabiat puak cacai suka merosakkan harta benda awam dengan spray merah...modus operandi mereka ialah warna MERAH...BAS Khalid yang kena cat tu comfem puak cai yang buat sebab warna merah..kahkahkah


Sungai Rapat
Setelah mendapat nasihat undang-undang dari pegawai mereka, Ronnie Liu tidah berani menutup atau menurunkan kamera AES tetapi sebaliknya mengarahkan samseng pakatan Rakyat menyembur cat merah. 
Dua kamera Sistem Penguatkuasaan Automatik (AES) di Lembah Klang menjadi sasaran perbuatan vandalisme dengan kedua-duanya disembur cat merah, dipercayai dilakukan awal pagi tadi. 
Satu di Kilometer 6.6 Lebuh Raya Lembah Klang Selatan (SKVE) dan satu lagi dilaporkan di Kilometer 301.7 Lebuh Raya Utara-Selatan, arah ke Kuala Lumpur. 
Pihak kontraktor terbabit dari bilik kawalan mendapati kedua-dua kamera tersebut gagal mengesan sebarang pesalah lalu lintas sejak jam 2.15 pagi tadi.  
Baca Selanjutnya
SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA