networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Saturday, December 29, 2012

GEMPAR!!! Galing Besar Kuantan Bukan Jajahan @Fuziah99 ?!! @AmanKampus @WLPMC #BaktiAmanKampus #BanjirKuantan

Kesian lihat perangai Fuziah MP Kuantan ni..dia macam tidak mengaku yang Galing Besar di bawah kawasan jajahannya..

Ceritanya bermula apabila satu akaun twitter @AmanKampus telah melawa dia menyertai sekali ke program bantu mangsa banjir yang diadakan di Kuantan Pahang...

Fuziah membalas mungkin ianya dilakukan di Galing Besar, Kuantan iaitu kawasan Ketua Pemuda UMNO Bahagian Kuantan, Dato' Suffian Awang...

Hasil pencarian aku di twitter @AmanKampus tiada pula dikatakan lokasi sebenar..kalau ada pun hanya menyebut Kuantan..

Di sini jer kita dapat lihat yang pembangkang memang suka bermain dengan persepsi..dia tak tahu pun tempat tu dimana...tiba-tiba kata kawasan itu secara spesifik...

Yang kecewanya bila Fuziah kata itu kawasan Ketua Pemuda, Dato' Suffian Awang mengibaratkan dia bukan MP yang bagus..kawasan parlimen pun tidak dijaga keseluruhannya dengan baik..

Kata Ahli Parlimen..sepatutnya tak kira kawasan itu kuat BN atau kuat PR dia kena alert dan sentiasa peka terhadap aktiviti masyarakat sekitar..bukannya hadir bila Pakatan buat program sahaja...

Samalah dengan Isu LYNAS...entah dari mana sumber yang dia pakai pun aku tak tahu sampai buat video bodoh kesan radiasi Lynas...asalkan dapat salahkan BN itu tujuan utama...

HE : Teruklah MP Kuantan ni!!!jaga kawasan pun nak berkira...

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

Anonymous said...

Dia ni dulu calon 'tangkap muat'....tentulah tak pandai!
Dia ikut cakap ketuanya yang ikut telunjuk asing. Kilang Lynas di Gebeng akan jadi saingan kilang nadir bumi di negara lain.Ada masyuk untuk pilihanraya sebab itu mereka tentang habis-hsbisan.

Dex Banner said...

BAPA kepada sembilan anak yang hampir murtad kerana kesempitan hidup menunjukkan paip air yang disambung melalui sebuah surau ...

Dex Banner said...

Email marketing plays a critical tool in your lead generation efforts.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA