networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, December 17, 2012

Harakah Kantoi Berbohong!!! Anggota Hina @PDRMsia Hanya REKAYASA ! @HishammuddinH2O


Semalam Polis DiRaja Malaysia telah dihina oleh seorang anggotanya yang tidak berpuas hati kerana ditukarkan ke Sarawak atas sebab menyokong Pakatan Rakyat...

Penghinaan tersebut telah dipost oleh seorang wanita yang kononnya adalah anggota PDRM di akaun Facebook yang menggunakan nama Norhashimah Mohammad [SINI]

Petikan ayat yang dipostkan oleh Norhasimah Mohammad adalah seperti berikut :
jangan saudara saudara semua ingat kami makan gaji dengan PDRM,,dan kami takut untuk bersuara,,kami juga ada hak kami,,kami juga ada hak kami sebagai rakyat malaysia,,dan kami berhak memilih parti mana yang kami suka,,cukup lah kami semua sudah tak mahu dijadikan anjing barisan nasional,, 

RAKYAT MALAYSIA SEMUA PERLU MENOLAK PARTI KOMPENEN BARISAN NASIONAL PADA PILIHANRAYA UMUM KE 13 NANTI

SEHINGGA ARTIKEL INI DITULIS SAYA MASIH LAGI BERKHIDMAT DENGAN POLIS DIRAJA MALAYSIA,,DAN AKAN DITUKARKAN KE SARAWAK JANUARI NANTI,,

Seperti biasa, akhbar penjilat PAS, Harakah mengambil kesempatan ini untuk menabur serbuk perencah dengan menyebarkan berita memang benar ada anggota PDRM sudah jelak dengan Barisan Nasional.

Berita yang dikeluarkan Harakah seperti yang kita tahu banyak yang tidak benar tetapi dibesar-besarkan seolah-olah ianya memang terjadi..

SUMBER - Klik Untuk Besarkan
Selepas diselidiki, akaun yang menggunakan nama Norhashimah Mohammad adalah rekayasa..Selepas mengetahui tembelangnya sudah pecah..Admin Norhashimah Mohammad telah mematikan akaun tersebut dan membuat Fan Page Norhashimah Mohammad bagi meneruskan agenda meracun minda anggota Polis dan kakitangan Awam.

Persoalannya, siapakah individu yang gambarnya digunakan dalam Facebook Norhashimah Mohammad?


Gambar yang digunakan dalam FB Norhashimah Mohammad untuk menjalankan agenda merosakkan pemikiran anggota Polis sebenarnya telah dicuri dari akaun FB Zakiah Musa [SINI]...

Zakiah Musa bekerja di Rumah Kebajikan Seri Kenangan Kangar...

Ini bermakna, individu yang mengutuk PDRM dan BN sememangnya tidak wujud...

Pendedahan ini telah membuktikan pembohongan Harakah dalam menyampaikan berita...Ternyata Harakah langsung tidak menyemak dan selidik maklumat sebelum mengeluarkan artikel...

HE : Cukup-cukuplah nak menipu tu..ni kalau orang PAS baca berita harakah tu abis satu kampung dijajanya berita POLIS sudah benci BN...haha...UMAT PAS kan dungu2...Hati-hati gambar anda...UMAT PAS SUKA!!!!kikiki...

SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

8 comments:

Anonymous said...

kesian perempuan tue. nak kutok gomen pun janganlah melampau!

Cloud Strife said...

Agak2 la woi.. ini bukan rekayasa Pembangkang tapi adalah kerja pencacai UMNO agar rakyat hilang kepercayaan kepada Pakatan Rakyat.. Taktk era baru yang telah dihidu baunya adalah UMNO..

Nie Feng Malaysia said...

Di sini bukti menunjukkan apa yang kami perkatakan sejak sekian lama... tak tahulah peringkat atasan dengar atau tidak..
Golongan mereka ni telah lama menggunakan modus operandi ini, iaitu menggunakan Pic & ID bumiputra utk menjatuh2kan & memperbodoh2kan bumiputra dari luar & dalam negara. Dari day One..
So, even kita dimemana online, jgn percaya 100% id & pic yg berkelakuan begitu...ianya hanyalah PROPAGANDA & FITNAH golongan tersebut

Anonymous said...

Menipu dan mmfitnah adalah makanan ruji puak pakatan haram...n ajis pon dah kata sgp mnerima pertolongan SYAITAN utk mnjatohkn UMNO..skrg syaitan2 itulah yg mndominasi dlm pakatan...menipu dan mmfitnah adalah amalan syaitan dan pakatan haram...

TAHNIAH KPD BLOGGER KRN MMBONGKAR PEMBOHONGAN INI...HARAKAH MMG LIDAH SYAITAN PAS...

Anonymous said...

fitnah lagi...apakah ulama2 dan ustaz2 dalam pas sokong fitnah??? apakah dosa fitnah???

Anonymous said...

Cloud Strife: kalau UMNO yg reka cerita (dah agak cai2 PR bodoh akan tuduh mcm tu), apasal Harakah bahalol sgt pegi siarkan berita yg tak tau hujung pangkal? Mmg selama ni Harakah mmg suka siarkan berita sensasi kan? Mengalahkan tabloid hiburan. Fitnah fitnah fitnah! Itu ajelah keja korang!

WokYoh Samad said...

Cloud Strife, ini adalah contoh mentaliti standard pentaksub PR: apa-apa hal pun mesti Umno jugak yang disalahkan sedangkan yang kutip sumber yang dari entah mana-mana tu editor akhbar harakah sendiri. Baru2 ni Pas U-turn dalam isu salun, sekarang giliran harakah pulak tarik balik artikel. Mungkin Pas kena tukar nama lepas ni, letak nama Parti U-turn pulak. Mimpi je la nak perjuangkan Islam kalau macam ni punya perangai

Anonymous said...

Sesiapa juga yang melakukan fitnah terhadap UMNO, akan mendapat balasan setimpal dengan perbuatannya nanti, oleh Allah SWT, In Sya Allah.Ingatlah, dosa memfitnah itu sama dengan dosa membunuh.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA