networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Thursday, December 13, 2012

Jom Kenal Pengadil 'Haramjadah' ni!!! Selamanya #HarimauMalaya ..TUAH BUKAN MILIK KITA!!!


Fadhli Shas dibuang padang, Malaysia melawan 12 orang termasuk pengadil. Inilah orangnya (gambar atas) yang menjadi punca kekalahan Malaysia. Namanya adalah Lee Min Hu, pengadil dari Korea yang berusia 33 tahun. Bekerja sebagai seorang guru bahasa Inggeris. Berpengalaman di peringkat antarabangsa sejak 2005.


Statistik perlawanan antarabangsa yang diadili oleh Lee Min Hu adalah 34. Dari 34 game dia layangkan 137 kad kuning dan 6 kad merah, keseluruhan 143 kad. Ini bermakna 4 kad setiap game. Rekod memang menunjukkan pengadil ini suka beri kad.



Kontroversi bukan perkara baru kerana Lee Min Hu pernah menimbulkan kontroversi bila terus memberikan kad merah pada Neill (pemain Australia) dalam perlawanan antara Australia dan Iraq pada 17 Oktober 2012. Mutu pengadilan Lee Min Hu sudah pun dipertikaikan oleh media antarabangsa, mengapa masih biarkan pengadil tersebut adili kejohanan AFF Suzuki pula?




Ini database perlawanan yang pernah diadili oleh Lee Min Hu sejak 2008 hingga 16 Mac 2011. Semua perlawanan mesti ada kad. Paling teruk 8 kad kuning dilayangkan dalam perlawanan antara Busan dan Daegu FC pada 19 Julai 2008. BACA SELANJUTNYA SINI

HE : TUAH BUKAN MILIK KITA!!!


SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

4 comments:

Anonymous said...

pengadil ni ada kuasa masked rider black. sbb itu dia suka tunjuk kad. power up!... fadhli shaz yg salah. dia pegi layan mamat thailand tu sapa suruh? amar pun salah. tahan bola macam hampeh... tp pdg mmg tak bagus, spoil corak permainan malaysia yg biasa main padang cantik.

Anonymous said...

Pengadil Kpop Kepale BABI!!!!!!! fuck!!!! fuck!!!! fuckkkckkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!

#SELAMANYA HARIMAU MALAYA!!!!!!!!!!!!! \m/

#LAWAN TETAP LAWAN!!!!!!!

#BE END!!!!!

Anonymous said...

FAM perlu buat bantahan kepada penganjur dan perlawanan perlu adakan semula. Jika pihak penganjur tidak bersetuju, kita patut memboikot kejohanan ini di masa hadapan. Jika tiada bantahan dan perlawanan semula, FAM dianggap bersekongkol dengan pengadil dan penganjur.....

Anonymous said...

K-Pop = K-f*ck

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA