networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, December 18, 2012

Kafirkah Aku? Buku Yang Ditakuti Umat PAS!!!!

Semalam seorang pakcik kenalan kepada ayah Keris telefon dan ingin berjumpa. Katanya ada buku yang mahu diserahkan sebagai hadiah. Eh pelik juga kerana pakcik tersebut merupakan seorang pemimpin kanan PAS di Klang.

Kerana dia adalah kenalan ayah, Keris tidak ragu-ragu untuk berjumpa. Setelah kami bertemu, pakcik tersebut menyerahkan buku bertajuk 'Kafirkah Aku' tulisan C.N. Al-Afghani. Tiba-tib air matanya berhurai membasahi pipi. Ah sudah orang tua ni!Kataya buku ini wajib dibaca oleh rakyat Malaysia dan orang PAS terutamanya. Dia mengakui semua isi tulisan didalam buku itu benar-benar menggambarkan apa yang berlaku kepada PAS.

Banyak kisah dan garapan seorang penulis yang masih lagi ahli PAS terdapat didalam buku tersebut. Ia membongkar kesesatan yang wujud didalam PAS sendiri. Yang tidak diketahui oleh orang luar dan ahli-ahli PAS di ceruk kampung. Siapa PAS kini yang duduk di kaki DAP dan seperti 'dibela' oleeh Anwar.


Siapa yang tidak tahu akan kisah Amanat Haji Hadi pada tahun 1981 yang diucapkan di Banggol Peradong, Manir. Sehingga ke hari ini orang-orang PAS hanya akan membisukan diri jika ditanya perihal tersebut.

Secara jelas, apa yang dilakukan oleh PAS sekarang, ternyata bertentangan dan jauh terseleweng daripada amanat yang dikeluarkan oleh individu yang sekarang ini merupakan Presiden Parti Islam Se-Malaysia (PAS).

Sehingga ke hari ini Haji Hadi masih belum menarik balik amanatnya walaupun banyak perkara telah berlaku kerana amanat itu. Pelbagai masalah telah timbul dan semuanya ditulis didalam buku 'Kafirkah Aku'.

SELANJUTNYA

HE : Jangan takut untuk menolak PAS..Tidak ada apa dalam PAS selain berselindung disebalik AGAMA...

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA