networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, December 31, 2012

Kantoi Lagi Hingus Hijau Pencacai 'Angkat Najis' Pembangkang!!!!


Lagi kisah Hingus Hijau belaan Pencacai Penganggkat Najis Pembangkang...Mereka ingat mereka mampu wujudkan momentum apabila menjalankan mogok lapar di dataran merdeka dan konvoi ke Lynas...tapi semuanya gagal lagi!!!

Mogok Lapar Kantoi Makan...Himpunan Hijau Kantoi Cacai Pembangkang....

Akhirnya terserlah juga belang sebenar kumpulan hijau anti Lynas. Rupanya mereka ini adalah anjing-anjing belaan pembangkang yang mahu menjatuhkan kerajaan.Mereka bukanlah parti politik, malah silap-silap kumpulan anti Lynas ini juga tidak berdaftar sebagai sebuah pertubuhan. Dalam mereka melaungkan kononnya untuk menghentikan rasuah, maka sewajarnya pihak berkuasa mengambil tindakan untuk menyiasat, siapakah yang merasuah kumpulan ini dengan kewangan yang membolehkan mereka bergerak, berkumpul, mencetak risalah dan banner? 

Dengan beberapa siri demonstrasi yang telah mereka lakukan, apakah tanpa rasuah kewangan dari pihak yang berkepentingan, mereka mampu melakukannya? SELANJUTNYA

HE : Mogok Lapar Kantoi!!! Himpunan Hijau juga Kantoi Cacai Pakatan!!!bodoh...
SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA