networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, December 23, 2012

Khalid Gagap Sudah Pandai Menyelam Dalam Banjir !!!!


Carilah Khalid Gagap..ada tak??

Kahkahkah...

Dia ada..kalau tak nampak maknanya pendek _______...

haha...sebenarnya dia sedang Menyelam dalam Banjir tu...haha....

SUDAH lebih 4 tahun puak pakatan memerintah negeri Selangor dan selama itu jugalah tiada penyelesaian yang diambil oleh kerajaan negeri dalam menangani masalah banjir yang semakin teruk. Apa yang dibuat oleh kerajaan di bawah kepimpinan Khalid Gagap dan kroni DAP nya?

Kalau dulu semasa kerajaan BN memerintah Selangor, setiap kali banjir datang dikatakan bala dari tuhan supaya rakyat memilih kerajaan pilihan Allah iaitu pakatan. Tapi kini apa dah jadi? Apabila banjir datang masa pemerintahan pakatan mereka kata banjir ini adalah rahmat dari Allah.

Cakap, bangkang, bantah memang senang tapi sistem kerja untuk membangunkan negeri tak semudah yang disangka. Menguruskan negeri bukan semudah bercakap fitnah maki hamun di atas pentas. Rakyat sudah muak dengan ceramah hasutan pakatan walaupun telah menjadi kerajaan.

Selangor, Kedah, Kelantan, Pulau Pinang telah berjaya diambil alih namun tiada sebarang perubahan yang baik berlaku. Para pemimpin pakatan berterusan menebar benih fitnah kepada BN bagaikan BN ini tiada pernah melakukan kebaikan. SELANJUTNYA

CHUK!!!!aku ada lah...haha

HE : Undi PR....Tipu dapat..Banjir pun dapat...1 Pakej!!!

SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA