networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Sunday, December 30, 2012

LAWAK!!! Ahli PAS PENING!!!Kahkahkah


Macam-macam perangai puak PAS ni..kalau dah terlalu taksub tu agak-agaklah..jangan tunjuk bodoh kat orang....haha....

Kenapa masuk PAS jer BODOH erk?haha

SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.

COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

5 comments:

Anonymous said...

Mangkok jamban punyer budak....kaum keluarga aq ramai yg dah bergelar HAJI/HAJJAH tapi insyaAllah...ternyata kami bukanla penyokong 'bulatan kosong'...sbb kami semua tahu...kemakmuran/kemewahan serta keamanan yg kite kecapi skrg hasil usaha dan kebijaksanaan dari kjaan pimpinan UMNO/BN juga yg penting DENGAN IZIN ALLAH S.W.T..

Anonymous said...

KAH KAH KAH..CAYALAH KEPADA ANTI BERSIH TU..

SIAP KAGE BUNSHIN NO JUTSU PULAK TU. CONFIRM PEMINAT NARUTO. KAH KAH KAH

KEPADA ABDULLAH AZIH YANG BANGANG TU..MANGKUK JAMBAN PUN BULAT. BAIK KO RENDAM MUKA KAU DALAM MANGKUK JAMBAN JE. DAH DASAR MANGKUK. PRAMUGARI KIRA JEMAAH HAJI PAS ATAU UMNO..PRAMUGARI MANA TU? PAS AIRLINE YANG NAK PI SYURGA TU???? KAH KAH KAH

McTheory said...

huk alo bangangnya budak tu!!

Anonymous said...

Sian nya....anak saperlah nie...x sangka plak aku yg keja pramugari nie duk siasat bakal2 jemaah org mana..hehehehe....

Anonymous said...

mngkin dia nk khbar,yg kakak dia dok usung tin milo dlm flight dan msukkn kertas undi..dri situ dia dpt tau sape undi PAS and undi UMNO kot...hehehehe..hanyut da budak ni..

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA