networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, December 13, 2012

@NajibRazak Ada Hubungan Baik Dengan HAMAS!!!
Akhirnya terbongkar juga tembelang pembangkang mengatakan bahawa Malaysia memusuhi umat Islam Hamas...depa kata UMNO Barisan Nasional sangat kejam kerana tidak mempunyai hubungan Baik dengan HAMAS...

Kalau Malaysia UMNO Barisan Nasional musuhi HAMAS takkan Perdana Menteri Hamas, Ismail Haniyeh yakin PM kita akan ke GAZA...

Pembangkang...oh pembangkang...kenapalah busuk sangat hari tu...suka pecah belahkan sesama umat Islam...Kalau Malaysia memusuhi Hamas kenapa pula PM mereka beria yakin yang Najib akan ke sana...

Baca berita penuh di bawah...
GAZA (Palestin) - Perdana Menteri Hamas Ismail Haniyeh berkata Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak telah melahirkan keinginannya untuk ke Gaza tahun depan. 
Beliau berkata perkara itu dimaklumkan sendiri kepadanya oleh Najib selepas beliau yang menelefon Najib petang Selasa untuk mengucapkan terima kasih dan penghargaan tidak terhingga atas segala bantuan yang diberikan kerajaan dan rakyat Malaysia untuk membantu rakyat Palestin. 
"Saya membuat jemputan peribadi (kepada Najib) dan amat mengharapkan lawatan segera daripada perdana menteri Malaysia, beliau juga menyatakan dengan bersunguh-bersungguh bahawa beliau pasti akan melawat Gaza," katanya sewaktu menerima kunjungan hormat rombongan sukarelawan Kelab Putera 1Malaysia (KP1M), di sini. 
Pertemuan itu diadakan di sebuah dewan kecil di pinggiran pantai Gaza, selepas pejabat asalnya sebelum ini dimusnahkan tentera Israel dalam serangan lapan hari bulan lepas. 
Beliau dalam ucapannya dalam bahasa Arab dan diterjemah oleh Mufti Perlis Dr Juanda Jaya turut melahirkan rasa bangga melihat bendera Malaysia berkibar bersama-sama bendera Palestin dalam sambutan ulang tahun Hamas ke 25 baru-baru ini. 
"Ini menekankan betapa dekatnya hubungan Malaysia dengan Palestin, dan ia tidak pelik kerana hubungan antara Malaysia dan Palestin telah terbina sekian lama. Kami berbangga kerana rayat Malaysia menjadikan isu Palestin sebagai isu utama di dalam negara," katanya.
Haniyeh turut menyatakan hasrat untuk melawat Malaysia dalam masa terdekat sekiranya keadaan di Palestin kembali stabil.- BERNAMA
SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA