networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, December 6, 2012

PANAS!!! @Erma_Fatima Hentam Kaw2 Artis Jadi Kuda Tungangan Politik Pembangkang?!!!


Pergh!!!Sentam mak ayam bila pengarah dan pelakon Erma Fatima mengeluarkan statement kepada artis yang masuk pembangkang untuk dapatkan duit...

Al-maklumlah sejak kebelakangan ini kan ramai artis yang dah tak laku masuk pembangkang....bila dah masuk pembangkang hentam balik kerajaan...kan bengong namanya tu..

Masa diri tu laku berlakon dengan Polis Diraja Malaysia iaitu sebuah organisasi dalam Kerajaan....tapi bila dah join pembangkang Kerajaan pun di kutuk...ibarat anjing makan tuan...

Aku suka nasihat Kak Erma kepada artis yang join pembangkang :
Jangan biarkan politik jadi Window Dressing..utk apa kita pergi kampung hanya untuk jual nama kita... 
Kalau setakat merelakan diri jadi Window Dressing...anda membazir masa..lebih baik anda pergi berlakon dan dapatkan rezeki... 
mereka akan bayar tapi bila depa dah dapat apa yang depa nak maka anda tidak akan bernilai lagi..


HE : Siapa agaknya bekas pelakon Polis masuk pembangkang ya?ibarat anjing makan tuan...kiikikiki

SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA