networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Wednesday, December 5, 2012

Pemuda UMNO Cedera Parah Di Pukul CACAI Makan DEDAK Pakatan


Semalam Bt 8 Gombak telah diserang oleh puak cacai makan dedak Anuwar..puak cacai ni yang rata-rata orang luar telah datang dengan biadap ke kawasan tersebut dengan membawa sama general perang siAnuwar malaun ni..

Masakan mungkin orang luar datang ke tempat kawasan Pemuda UMNO Gombak, mereka pula yang diiktiraf penyerangkan..ibarat Israel menyerang Palestin...Israel menyerang negara palestin takkan Palestin pula kita nak tuduh penjenayah...

Mestilah puak Israel kerana mereka datang dan menyerang Palestin..

Dahlah datang ke kawasan orang..lepas tu ceramah pula maki hamun kerajaan...melihat akan keadaan ini puak makan dedak ini mula panas dan menyerang dengan kejam sehinga berterbangan baldi senduk gayung...kelakar kan..kikikiki

Satu ucapan tahniah kepada Pemuda UMNO Gombak yang berani menyuarakan bantahan untuk menghalang musuh dari bermaharajalela di kawasan anda...setitis darah yang mengalir adalah bukti perjuangan suci kita yang sanggup mempertahankan apa sahaja daripada terus dijajah..

Saksikan kekejaman puak makan dedak ketika menyerang Bt8 Gombak!!!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA