networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, December 6, 2012

Pemuda UMNO Dipukul Gengster Pembangkang Terima 9 Jahitan...


Mangsa, Saudara Mohd Faizaruddin berumur 37 tahun. Brader ini yang kena baling dengan puak pembangkang sehingga berdarah. Inilah mangsa yang sebenar. Difahamkan laporan polis telah dibuat.

Ceritanya, dalam pukul 10 malam puak-puak Pakatan buat ceramah di perkarangan Masjid Zakaria batu 8 Gombak. Kemudian orang-orang kampung yang tak suka dengan kehadiran Anwar pun berkumpul dan Pemuda UMNO Gombak pun turut serta datang dan membantah secara aman kehadiran al juburi.

Sudahlah salah kerana menggunakan kawasan masjid untuk ceramah politik, mereka buat kecoh dan mengejek-ejek pula. Yang membuatkan keadaan menjadi tegang, difahamkan seorang puak Pakatan datang kepada mereka sedang membantah dan mengutuk-ngutuk mereka.

Yang orang Gombak pun halau lah mamat Pakatan ni, bila ramai-ramai dah datang serbu orang Gombak terus jadi kecoh la!. Dalam video boleh nampaj orang pakatan baling barang bagai. Sehingga ramai orang Gombak yang tercedera. Baca Selanjutnya

Aksi Gengster Pakatan Pembangkang...Jangan Tiru Aksi ini....
SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA