networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Monday, December 10, 2012

Tanda Musibat Kejatuhan PAS?!! Bendera 'buduh' PAS Sebab Tanah Runtuh? Kahkahkah!


Kahkahkah...bendera 'buduh' kesayangan PAS punca berlaku tanah runtuh...
Kejadian ini berlaku dah lama...lokasinya di Seksyen 12 Bangi..Tanah runtuh kat bangi sblh umah penduduk.dh lbh sbln tkde tindakan.ancam keselamatan penduduk.banjoir bila ujan
Inilah balanya bila suka pacak bendera tu merata tempat...guna bendera tu buat sejadah..tah bersih tah tidak...yang penting mileage buduh dpt kt mereka...

Ini kalau bendera UMNO komfem umat agama PAS kata macam2..bukan aku tak tahu...

Bendera PAS berkibar di ulang tahun Hamas pn depa klaim kata Hamas perjuangan bersama mereka..kalaulah UMNO kibar bendera time tu comfem depa akan fitnah bendera tu saje nak dptkan mileage murahan...kahkahkah

Inilah balanya bila pacak bendera yang dilaknat...tamah pn runtuh...ini petanda PAS bakal terima musibat...haha....

HE : aku paling benci orang klaim mileage kata dia punya usaha..padahal orang lain yang buat kerja mcm nak mampus..inilah sifat PAS...UMNO bangunkan negara...PAS claim kata depa buat...

SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA