networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, December 13, 2012

VIDEO Cilake 'Stateless' !! Lebih Ramai Pengundi Atas Pagar Jelak dengan Pembangkang!!! #TolakFitnah


Tahniah pembangkang kerana menganjurkan demonstrasi bodoh STATELESS dengan melakukan berbagai onar...fitnah tu jangan cakaplah..bukan pembangkang kalau tak fitnah...pemimpin-pemimpin pembangkang yang menyampaika ucapan siang semalam semuanya fitnah belaka...

Tindakan menamakan perdana menteri dengan mengantikan Bin kepada A/L membuatkan semakin ramai penyokong atas pagar merasa jelak dengan tindakan biadap mereka....

Sahabat blogger 1 Peluru telah mengeluarkan video yang menunjukkan situasi sebenar...

Ini video rakaman kronologi live oleh gua pagi tadi bila pencacai PRabak yang kononnya cuba memperjuangkan golongan 'stateless' yang berIC merah bertukar menjadi kekecohan di depan ibu-pejabat JPN Putrajaya dengan aksi-aksi di luar kewarasan. SELANJUTNYASOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA