networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Monday, January 28, 2013

@Abby_Abadi112 Iktiraf Pemfitnah PR #CybertroopersAllah ..



Suara mulut longkang Abby semakin mengganas dan mengeluarkan bau yang sangat hanyir...

Apa tidaknya sampah-sampah yang dok update blog,Fb dan twitter semuanya mengguna bahasa maki hamun dan sumpah seranah diiktirah pejuang Allah...

Itu pun sijanda ni boleh kata depa ni semua Cybertrooper Allah..pelik dan sesat kenyataan bodoh dari sijanda pojaan ostad-ostad PAS...agak-agaklah nk gunakan kalimah Allah..sampai kaki fitnah dan sumpah seranah pun dikatakan pejuang alam maya Allah...

Apa punya bengonglah si janda ni...dulu Nik Abduh sianak Nik Aziz kata pejuang menentang UMNO disuruh Allah...puih!!!sesama Islam sendiri disuruh macam tu...

DAP tahu plak depa sayang..pegang lilin sembah upacara kematian dan potong kek bersama orang DAP semuanya halal...Md Sabu kata lebih rela makan Babi bersama DAP daripada makan Ayam bersama orang ISLAM UMNO..mereka semakin sesat..

HE : serang UMNO semua halal dan disuruh Allah..ini fakta sesat puak pembangkang...ayuh tinggalkan pembangkang!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

3 comments:

Anonymous said...

perempuan jalang sijanda murahan taubatlah kau!

patut pun kena cerai. perangai macam firaun!

Anonymous said...

senang je jawapannye... Ustaz selalu kata... sape yg rase diri die lebih dan baik dari orang lain... die lah setan....

Anonymous said...

Ostrat dan mek badi bersedialah dengan jawapan saman Dato Him dan Amno. Bayar jangan tak bayar...

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA