networkedblogs

Bersahabat..

SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.

COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

Anwar Perlu 5 Minit Jer Untuk Menipu...

Sunday, January 13, 2013

@abby_abadi112 Kantoi Terima KAD Dari Blogger APA....kahkahkah!!!

"udah lah ABBY jangan fikirkan APA tu..."haha

Abby pasti tengah dalam dilema apabila menerima sekeping kad daripada blogger APA...mungkin blogger APA tidak menyedari yang gambarnya diambil bersama abby abadi...jadi aku ambil keputusan untuk UP 1 story pasai tindakan APA (bekas Blogger UMNO) menyerahkan kad kepada ABBY...

Punyalah melingas Abby tadi apabila menerima sekeping kad dari bloger APA..selepas memberi kad itu, ABBY mengucapkan "Terima Kasih Blogger UMNO"...

Buat pengetahuan ABBY sijanda ratu kegilaan lebai PAS..APA bukan blogger UMNO lagi...aku pun tadi tak sempat nak menegur APA..aku ingat nak beritahu dia yang aku ada ambil gambar dia...bila aku cari, dia terus lesap dengan motosikalnya...

Jikalau tadi aku tegur APA maka ianya menjadikan 1 hari bersejarah apabila buat pertama kali aku menegur blogger bukan pejuang UMNO ni...

Aku cek blog APA sebentar tadi dan aku dapati yang memang benar APA dan ABBY ada main 'Kenyit-kenyit' di twitter dan blog APA..jika hendak baca kisah cinta Blogger Ex UMNO n Abby boleh rujuk SINI

Kantoi....APA beri KAD pd ABby
HE : bukan main melingas si Abby ni..haha

SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA