networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, January 20, 2013

Azmin 'Derhaka' Keputusan Majlis Syura ? Sokong Kalimah Allah Digunakan Penganut Kristian...


SEBELUM Karpal Singh mengeluarkan arahan supaya Hadi Awang masuk campur dalam keputusan yang disetujui oleh Majlis Syura agar selari dengan apa yang diperkatakan oleh Guan Eng iaitu kalimah Allah boleh digunakan oleh penganut Kristian, Azmin pernah menyatakan persetujuan dengan keputusan itu.

Azmin dalam kenyataannya mempertahankan penggunaan kalimah Allah oleh penganut Kristian. Azmin umpama sudah lupa diri dan sudah jauh terpesong akidahnya dari landasan yang pernah diterapkan oleh bapanya iaitu seorang guru agama.

PKR yang diwakili Azmin turut menyatakan sokongan terhadap kenyataan Guan Eng pada perutusan Krismas yang lepas dan sudah bersepakat dengan DAP. Kini, tinggal masa PAS sahaja untuk menyatakan keputusan Majlis Ulama' PAS yang diketuai oleh Harun Taib.

Kita tunggu dan lihat sahaja adakah PAS bakal mengikut telunjuk Karpal.

SELANJUTNYA SINI

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA