networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, January 29, 2013

Bini Azhar Idrus Cukur Kening?


Wah biar betul apa yang kita lihat..Isteri kepada ostad yang terkenal dengan ceramah maki hamun 'boddoh...' nampak seakan mencukur kening..

Sekali tengok memang nampak kening bini ostad ni macam nipis dan tersusun...apa pun aku tak mahu fitnah...nanti kata aku ni boddoh..sama-sama kita tunggu jawapannya...

IPS kata dua bini ostad ni cukur kening...betul ke?hihi

7 comments:

Anonymous said...

tak baik cakp mcm tu..diorang berpurdah,suami mengajak kpd kebaikkan..mungkin itu kurniaan Allah.tkde yg mustahil..jgn sebb politik terus nk memandang hina pada UAI dan kaum kerabat dia..:)

Anonymous said...

kadang-kadang memang ada kening perempuan yang tersusun cantik seolah-olah dicukur. tapi itu sebenarnya kening original yang dikurniakan Allah SWT..

Anonymous said...

ustat politik smua xbolh pkai kaki pusing

Anonymous said...

Biasalah ostat jaman skrg org lain semua tak leh... kena hidung sendili semua bole ade je nas-nas yg membolehkan...

Anonymous said...

Aku rasa itu original. Elok bersangka baik. Aku setuju, stgh pompuan mmg ade kening nipis. Bkn sbb cukur kening. Aku penyokong BN, dan aku gak penyokong maklumat mesti ade bukti yg sahih, bkn main2 teka2. Kalau terjadi fitnah, free2 je dpt dosa.

Anonymous said...

SOKONG KEBENARAN, BINI USTAD UAI WANITA JELITA, BUKTINYA KENING PUN TERSUSUN MCM DICUKUR........HAHAHAHHA USTAD PENCINTA WANITA

Anonymous said...

SOKONG KEBENARAN, BINI USTAD UAI WANITA JELITA, BUKTINYA KENING PUN TERSUSUN MCM DICUKUR........HAHAHAHHA USTAD PENCINTA WANITA

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA