networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, January 31, 2013

Blackberry 10 Bakal Dilancarkan 20 Februari 2013


Penggemar Blackberry sudah tentu ternanti-nanti keluaran produk terbaru BB Q10 dan Z10...Perbezaan bagi kedua-dua model ini adalah Q10 mirip Bold 4 dan Z10 menggunakan touch screen sepenuhnya...

Bagi peminat BB yang mempunyai papan kekunci maka pilhan mereka sudah tentu Q10 dan yang mana lebih gemar memakai aplikasi touchscreen bolehlah tengok-tengok model Z10..


BlackBerry Z10, menggunakan skrin sentuh sepenuhnya, dan dilengkapi dengan skrin bersaiz 4.2-inci dengan 356PPI.


BlackBerry Q10 pula merupakan peranti QWERTY daripada BlackBerry, seperti Blackberry yang mempunyai fungsi keyboard QWERTY terdahulu.

Sudah tentu anda ingin mengetahui apakah keistimewaan Blackberry 10 ini...di bawah ini adalah beberapa kelebihan BB10:
  1. Sistem operasi baru
  2. Blackberry Flow
  3. Blackberry Hub
  4. Kamera
  5. Touch Screen


Seperti mana yang diumumkan pada acara pelancaran BlackBerry 10, Malaysia berkemungkinan merupakan antara negara terawal yang akan menerimanya, berkemungkinan besar pada suku tahun pertama 2013 ini iaitu pada 20 Februari 2013. Info mengenai harga Blackberry Q10 dan Blacberry Z1o pula mungkin akan diketahui pada tarikh ia dilancarkan di Malaysia nanti.

Blackberry Q10


Blackberry Z10

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA