networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Tuesday, January 29, 2013

Blogger Pembangkang Kantoi Ditangkap Khalwat?!!! kahkahkah

Pemfitnah Upahan Pembangkang!

Dikhabarkan tengah malam semalam blogger cacai pembangkang ini telah ditangkap berkhalwat bersama isteri orang yang sedang sarat mengandung...kalau nak melampiaskan nafsu tu agak-agaklah..isteri orang yang tengah tunggu hari nak beranak pun dia sapu...

Punyalah kejam tahap blogger murahan pembangkang ni..memang lemah imannya...perangai macam setan ni pun Abby Abadi bole iktiraf #CyberTroopersAllah...

Nak tahu kisah selanjutnya boleh rujuk SINI


Tinggalkan kes tangkap khalwat tu..nak tahu cerita sebetulnya boleh ke blog KedahkeKL..Punyalah busuk hati sibodoh ni boleh pula dikaitkan video TUN MAHAREZZA yang dah basi tu semata-mata mahu memfitnah Unit Media Baru...

Apa tidaknya, sudahlah kata kita ni fitnah..boleh pula dikata dapat bayaran setiap satu LIKE akan dibayar...dey macha...nak kencing tu agak-agaklah!!!dalam UMB memang tak amalkan cara begitu...tak tahulah BANG NON bayar ko macam tu...

HE : PUIH!!!Level sampah macam ni pun cacai makan dedak nak caya...bangang!!!


SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

1 comment:

Anonymous said...

AGAK2 LE NAK FITNAH PUN..... XDE BUKTI PUN DISINI..... UMNO NI NAK JATUH ORANG PUN CARI LE MODAL LAIN SAMA ...ASYIK2 KHALWAT... SEX... HOMOSEX... SINONIM SUNGGUH UMNO GAN BENDA2 LUCAH NI...........

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA