networkedblogs

Bersahabat..

SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.

COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

Anwar Perlu 5 Minit Jer Untuk Menipu...

Monday, January 14, 2013

Budaya Sekular Menular Pada #KL112 dan PR

Walaupun Himpunan Tonggong #KL112 atau #HKR112 sudah berakhir namun kesan yang mereka tinggalkan amat memilukan kita sebagai rakyat Malaysia yang mana kita sentiasa dengan adab dan norma masyarakat setempat...

Puak pembangkang sanggup menyokong apa sahaja agenda asalkan matlamat mereka menambahkan sokongan undi dapat menjadi kenyataan...

Aku terpaku melihat gelagat peserta demonstran yang hadir pada hari berkenaan..macam-macam perangai dan gelagat yang mereka tunjukkan...

Mengenai isu mereka membawa anak bagi aku tiada masalah...larangan yang dikeluarkan PDRM berkenaan larangan itu adalah bertujuan bagi mencegah dan berwaspada..apa tidaknya, mereka sentiasa memaparkan atitude yang tidak baik setiap kali berhimpun...

Lihat sahaja BERSIH 2.0 dan 3.0, betapa huru-haranya Kuala Lumpur ketika itu..mereka berjanji akan berhimpun secara aman tetapi merosakkan harta benda awam dan terbalikka kereta polis merupakan tindakan yang amat dikesali...

Sebab itu arahan tidak dibenarkan membawa kanak-kanak....itu pun tak boleh fikir...jika ianya berlangsung dalam keadaan aman..bawa anak beranak 1 keturunan sekalipun tiada masalah...

Dalam Demonstrsai yang lalu, Terbalikkan kereta polis telah menjatuhkan maruah puak pembangkang ketika itu...namun pada kali ini, aku memuji sikap para peserta demonstran yang berhimpun secara aman tanpa sebarang provokasi...

Namun mereka tidak dapat lari dengan resam keturunan memaki hamun dan mencaci pemimpin BN..sudah resmi puak pembangkang dari pemimpin sampai pengikut memang mempunyai perangai yang sama...

Pada pehimpunan tonggong #KL112 ini, walaupun aman tetapi masih menampakkan lompong-lompong dan kejahilan yang mana telah menjatuhkan imej #KL112..

Dalam perhimpunan kali ini, ada demonstran yang berhimpun menyokong kebebasan beragama...

Bahkan budaya PUNK dan Skin Head cuba dihidupkan semula oleh Pembangkang..puak PUNK dan Skin Head mengikut fahaman aku tidak boleh bersatu..tetapi apabila mandat dan sokongan yang diterima Pakatan..

Maka mereka bersatu dan berhimpun dengan gaya pakaian yang bercanggah dengan peratuan Islam seola-olah dihalalkan oleh PAS..mereka bebas berpegangan tangan laki perempuan, berkelakuan tidak sopan dan berpakaian mengalahkan setan...

bagi PAS itu bukan masalah besar kerana mereka sudah berjaya mempengaruhi fahaman Sekular 'Free People', Punk dan Skin Head menyokong Pakatan...

dibawah ini aku ingin kongsikan beberapa keping gambar yang melanggari etika dan norma masyarakat Malaysia untuk tatapan semua 

Puak "Free People" berfahaman bebas...sekularlah katakan..

Bukan main ligat ostazah ni...

Hanya ramai ini sahaja yang solat?dalam Stadium mereka solat banyak kiblat..
Teruk perangai...

Kanak-kanak ini erdedah dengan fahaman Sekular KL112...

Budaya PUNK semakin menular dik mendapat sokongan PR

SAMM mendapat sokongan Baru dari PUNK

PR Mengiktiraf Budaya Tidak Sihat Punk & Skin Head
Macam BERUK?panjat pagar...
HE : Bercanggah dengan prinsip Islam bukan keutamaan bagi mereka asalkan mereka menyokong Md Sabu dan #KL112...ringkasnya, apa sahaja yang dilakukan semua halal asalkan bukan UMNO...

SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA