networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, January 25, 2013

Husam Jumpa Minyak di KB!!! JANJI Projek Baru Rakyat Kelantan..


Akhirnya Husam membawa harapan baru untuk rakyat Kelantan apabila menemui kawasan berpotensi mempunyai minyak di daratan Kota Bharu dan mencadang akan melantik sebuah syarikat yang akan mengkaji tentang perkara ini...

Menurut Husam : 
Beliau akan berunding dengan syarikat yang berkemahiran dalam perkara itu bagi mempercepatkan proses penemuan minyak di daratan negeri ini, termasuk mengguna pakai setiap undang- undang yang ada bagi menghasilkan sendiri pengeluaran minyak tersebut. 
“Kita mempunyai rizab daratan, sekiranya Petronas terus berdegil ia akan menjadi satu pertikaian baru dan Kelantan akan menggunakan semua instrumen yang ada untuk mengusahakan sendiri minyak di daratan ini tanpa mengambil kira kedudukan Petronas,” katanya.
Sebelum memikirkan tentang minyak, seharusnya rakyat Kelantan bertanya kepada Husam apakah perkembangan projek yang dijalankan sebelum ini seperti Projek Kambing Janpari, Projek Keretapi Laju, Projek Lebuhraya Rakyat, Projek Stadium Baru di Bukit Merbau, Pasir Mas dan Projek Koridor Depu, Kelantan.

PROJEK SEBELUM INI!!!

1. Projek Kambing Janpari.


2. Projek Keretapi Laju Dari Kota Bharu ke KL.


3. Projek Lebuhraya Percuma.


4. Projek Stadium Baru di Bukit Merbau, Pasir Mas.

 

5. Projek Koridor Depu, Kelantan.untuk info lanjut tentang perkara ini boleh rujuk SINI

HE : Seharusnya rakyat Kelantan faham dan sedar bahawa mereka hanya mampu berjanji tetapi untuk melunaskan segala janji adalah amat mustahil bagi depa...

SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.

COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA